Radiofrequentie (RF)

ROZEGEUR & MANESCHIJN

Huidtherapie Beauty & Waxen


RADIOFREQUENTIE (RF)


 

De Radiofrequentie behandeling is een bewezen effectieve manier om rimpels, verslapte huid en fijne lijntjes te verbeteren. De behandeling zorgt voor een strakkere huid, dus een natuurlijke facelift zonder chirurgisch ingrijpen. Het kan een eenmalige behandeling zijn die uitermate geschikt is om er stralend uit te zien bij een leuke gelegenheid!

 

Voor langdurig resultaat kan deze huidverbeterende radiofrequentie behandeling ingezet worden als huidverjongingskuur. In vergelijking met medische lichtstralen die vooral aan de oppervlakte van de huid werken, hebben radiofreqentiestralen een dieper bereik en dus effect. De ontwikkeling  van de Radiofrequentie betekent een doorbraak in de behandeling van huidverslapping.


 

HOE WERKT DE BEHANDELING

De Radiofrequentie behandeling verwarmt gelijktijdig alle lagen van de huid, zonder nadelige gevolgen voor het gezonde weefsel. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen, nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de tempratuur stijgt. Onder invloed van de warmte gaan de collageenweefsels en vetcellen krimpen, de huid letterlijk krimpt en de talgklieren verminderen in omvang waardoor een onmiddellijke zichtbare spanning van de huid ontstaat. Na enkele behandelingen zal het collageen regenereren en zo verandert de slappe huid in een strakke huid. Deze behandeling helpt de celvernieuwing en dus ook de aanmaak van collageen en elastine wat erg belangrijk is voor een strakke, egale huid.


 

 

RESULTATEN OP KORTE EN LANGERE TERMIJN 

Een kuur behandeling met radiofrequentie heeft twee effecten. Het korte termijneffect is meteen na de behandeling al merkbaar, de huid is zichtbaar strakker en gladder. De aanmaak van nieuwe collageen vezels neemt echter meer tijd in beslag. Vandaar dat de verbetering nog twee weken na de behandeling doorgaat. Het resultaat van een kuur met radiofrenquentie is langduring en verdwijnt dus niet wanneer er met deze radiofrequentie huidtherapie wordt gestopt. Na een kuur van 4, 8 of 12 behandelingen (afhankelijk van huidconditie en gewenste resultaat) wordt éénmaal per 4 – 6 weken een onderhoudsbehandeling aanbevolen, om het effect van deze schoonheidsbehandeling te behouden.


 

DE RESULTATEN

  • strakkere huid
  • steviger contouren
  • verbeterde huidsstructuur
  • minder rimpels
  • effectief tegen acne
  • langdurig resultaat

 


DE BEHANDELING

Bij deze behandeltechniek kan zowel een volledig gelaat als een deel van het gelaat, bijvoorbeeld de oogcontouren worden behandeld. Daarnaast kunnen bovenarmen, buik, dijen  en billen worden behandeld.

 

Radiofrequentie is de meest spectaculaire non-invasive (niet-chirugische) techniek voor huidversteviging en huidverstrakking. U voelt een aangename warmte wat tevens een zeer ontspannend gevoel geeft.

 

Door de aanmaak van nieuwe collageen en elastine krijgt u een strakkere huid. Ook wordt uw stofwisseling en bloedcirculatie verbeterd en de afvoer van vet en afvalstoffen gestimuleerd.