Over ons

ROZEGEUR & MANESCHIJN

Huidtherapie Beauty & Waxen

Laura Anganois - Schoonheidsspecialist

Laura is een echt mensen mens met passie voor het vak.   Zij gunt het iedereen om "mooi ouder" te worden en zich "goed in zijn vel" te voelen. De opening van een praktijk waar verschillende disciplines  elkaar aanvullen is een droom die uitkomt. Verschillende proffesionals werken samen en versterken  elkaar  waar nodig. Daarnaast vinden wij  het belangrijk om dit op een sfeervolle plek te doen, waar u zich direct welkom zult voelen.May-Lin Scheffer - Huidtherapeut

May-Lin is Huidtherapeut. Zij is afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Na diverse stages in binnen- en buitenland zet zij zich nu op diverse plekken in om  huidproblemen in de breedste zin van het woord te behandelen. Het is haar uitdaging om   behandelmethodes voor huidtherapeuten te ontwikkelen en  optimaliseren en naar een (nog) hoger plan te tillen.

Melatti Scheffer - Waxspecialist

Melatti is een professioneel opgeleide waxspecialiste. Zij laat  mensen graag kennis maken met de voordelen van waxen. Naast haar werk bij Rozegeur & Maneschijn is zij model en studeert zij Psychologie. Uit ervaring weet zij hoe belangrijk het is om altijd goed verzorgd voor de dag te komen. Waxen is daarbij voor haar een makkelijke manier om altijd verzekerd te zijn van een zacht en glad velletje. U zult zich prima op uw gemak voelen tijdens de behandeling.